Idealna telesna teža

Skrivnost uspeha idealne telesne teže je v zdravem načinu življenja. To se v današnjem času zaradi visokega tempa življenja za mnoge ljudi zdi nedosegljiv cilj. Vendar ga lahko le z nekaterimi malimi spremembami v naši prehrani in telesni aktivnosti dosežemo.

Analiza kaj jemo in pijemo nam bo dala vpogled v naše prehranjevalne navade. To nam bo pomagala pri odkrivanju napak v naših prehranjevalnih navadah.

Če želite obvladovati svojo telesno težo je prvi korak k temu pregled na vnosom živil v telo. To pomeni, da ste pozorni na:

Kaj in koliko sedaj jeste in pijete

Vaša telesna aktivnost

Vaša telesna teža

Do idealne telesne teže s prehranskimi dopolnili

Dnevni prehrani in dieti je priporočljivo vključiti prehranska dopolnila. Trenutno najbolj znana in uporabljena so:

Viri energije pri Dieti brez ogljikovih hidratov

Pri dieti brez ogljikovih hidratov je nujno uživanje živil in prehranskih dopolnil, ki nam dajo energijo. Brez tega bo po vsej verjetnosti DIETA neuspešna.

Guarana

Z vsebnostjo guaranine, kofeinu podobne spojine ima guarana podobne metabolične učinke kot kofein. Uživanje guarane izboljša delovanje nadledvične žleze, poveča fizićno in psihično pripravljenost.Več..

Acaj jagode

Acai jagode so skozi zgodovino uporabljali avtohtoni prebivalci Brazilije, saj vsebuje desetkrat več antioksidantov kot grozdje. Poleg tega so naravno bogate z omega 3 maščobami, aminokislinami, elektroliti, antioksidanti, proteini ter vitamini A, B1 in E. Več..

Zeleni čaj

Zeleni čaj si zasluži posebno mesto med čaji. V relativno kratkem času je osvojil ves svet in je obenem najpogostejša stvar, na katero pomislimo ob besedi antioksidant.Več..

Zelena kava

Zaradi mnogih pozitivnih učinkov na telo postaja zelena kava vse bolj priljubljeno sredstvo za HUJšANJE in oblikovanje telesa po vsem svetu. Najbolje pa je, da je popolnoma naravna in ne vsebuje škodljivih umetnih snoviVeč...

 

Ljudje, ki so najbolj uspešni pri izgubljanju kilogramov in vzdrževanju telesne teže vodijo pregled nad vnosom živil v telo. Vodenje vaše telesne aktivnosti in telesne teže vam bo pomagalo pri izgubi vaših odvečnih kilogramov.

idealna telesna teza

Deli z ostalimi