30 dnevna ločevalna dieta

30 dnevna ločevalna DIETA je dobrodošla, kadar se želite znebiti le nekaj kg. Mnogi ljudje se odločijo hujšati le 30 dni, ker preprosto imajo samo nekaj odvečnih kilogramov ali pa imajo volje samo za 30 dni. Odločiti se za 30 dni je lažje,kot odločiti se za 90 dni. Ko uspešno zdržite 30 dni, dosežete uspeh, potem lahko vse skupaj samo še 3 krat ponovite.

1. Postavite si manjši cilj in ga dosežite

Včasih je bolje postaviti si manjši cilj in ga doseči, kot pa postaviti si večik cilj, ki se zdi skoraj nedosegljiv. Predlagam, da se odločite za 30 dnevno ločevalno DIETO in pri njej resnično vztrajate. Ko jo zaključite, pa se lotite novih 30 dni. In če želite svojo postavo še malo oblikovati, se odločite za naslednjih 30 dni.

2. Shujšati želite le do 5 kg

Če se je med zimskimi meseci nabralo le do 5 odvečnih kilogramov, potem bo dovolj, da se DIETE držite 30 dni.
Če boset poskrbeli, da se boste gibali vsak drugi dan vsaj 30 minut, da boste vzrževali red pri prehrani, potem bo 30 dni popolnom adovolj, da se znebite do 5 kilogramov.

3. Lažje bo vzdrževati motivacijo 30 dni kot 90 dni

Vzdržati 90 dni na dieti ni enostavno in veliko ljudi preprosto nima dovolj vollje, da bi to naredili. Kaj vse se nam lahko zgodi v 90 dneh in naša motivacija pade, volja izgine in nekje na poti se odločimo, da pa si ne želimo shujšati tako zelo, da bi se bili pripravljeni odrekati hrani in telovaditi.
30 dnevno ločevalno DIETO je lažje izpeljati, manj verjetno je, da se bomo vmnes premislili ali odnehali.

4. 30 dnevno ločevalno DIETO 3 krat ponovite in dobite 90 dnevno DIETO

Če se 30 dnevna DIETA izkaže za uspešno, potem jo preprosto 3 krat ponovite in imate 90 dnevno DIETO. Ko enkart zmorete zdržati 30 dni, je lažje vzržati še naslednjih 30 dni in naslednjih 30 dni.
Lažje je hujšati, če morate zbrati moči samo za naslednji korak. In potem, ko pridete tja, si izberite nov cilj in zberite spet moči samo za naslednji korak.

Karkoli se boste odločili, vam predlagam, da vztrajate pri svoji odločitvi. Enostavno je odnehati, težje je vzržati. Ampak včasih samo vztrajnost odloča oo tem, ali vam bo uspelo ali ne. Ker zmagovalci vztrajajo tudi takrat, ko je zelo, zelo težko, ko na zunaj nič ne kaže, da bi bilo vredno vztrajati. Ampak ravno to boste potrebovali, če se odločite za 30 dnevno ločevalno DIETO.

Vir: http://www.xn--loevalnadieta-qvb.com/30_dnevna_lo%C4%8Devalna_dieta.php