Hujšanje

hujsanjeKadar govorimo o hujšanju imamo v mislih izgubo odvečnih kilogramov. HUJšANJE bo uspešno če bomo v telo vnesli manj kalorij kot pa jih naše telo potrebuje. S tem bomo telo pripravili do tega, da bo začelo porabljati maščobe za energijo.

Že zelo enostavne spremembe v načinu prehranjevanja in telesne aktivnosti lahko imajo neverjetno rezultate. V svojo dnevno prehrano moramo vključiti več sadja, zelenjave, prehranskih dopolnil in omejiti vnos maščob ter sladkorja. Zdravim prehranjevalnim navadam dodamo še eno telesno aktivnost in odvečni kilogrami bodo izginili brez večjih naporov.

paket-za-hujsanje-(veliki)

Zdrava telesna teža

Vsak posameznik si lahko svojo idealno telesno težo preveri z enostavim ITM izračunom.

Prevelika telesna teža

Vse več ljudi ima preveliko telesno težo. Ta trend se dogaja zadnjih 20 let in se vsako leto za nekaj odstotkov zviša. Preobremenjenost s časom,  nepravilna prehrana in telesna neaktivnost so vzrok za preveliko telesno težo

Voda in HUJšANJE

Za izgubo kilogramov je zelo pomembno, da popijemo dovolj tekočine če dan. Najbolj primerna je voda in nesladkani čaji. S tem bomo telo očistili vseh strupov in hkrati preprečili vnos praznih kalorij v telo.

Flaška za vodo

flaska za vodo camelbak better 0 75 l pink

DIETE za HUJšANJE

Problem diet je velikorat to, da vsebujejo živila, ki jih nimamo radi. To že v samem začetku povzroči neko nazaupanje in odpor do DIETE. Neuspešnemu hujšanju se izgonemo z izbiro nam primerne DIETE in uporabo prehranskih dopolnil.

Uspešno HUJšANJE

Uspešna izgubo kilogramov je kombinacija zdrave prehrane, telesne aktivnosti in prehranskih dopolnil. Vsak človek lahko doseže zdravo telesno težo le če nekaj v tej smeri naredi.

Prehranska dopolnila in HUJšANJE

Uporabo prehranski dopolnil ni samo priporočena v času HUJšANJA ampak tudi vsak normalen dan. Najbolj zdrava prehranska dopolnila so:

Guarana

Z vsebnostjo guaranine, kofeinu podobne spojine ima guarana podobne metabolične učinke kot kofein. Uživanje guarane tablete-hujsanje-vitaminc-guaranaizboljša delovanje nadledvične žleze, poveča fizićno in psihično pripravljenost.Več..

Acaj jagode

Acai jagode so skozi zgodovino uporabljali avtohtoni prebivalci Brazilije, saj vsebuje desetkrat več antioksidantov kot grozdje. Poleg tega so naravno bogate z omega 3 maščobami, aminokislinami, elektroliti, antioksidanti, proteini ter vitamini A, B1 in E. Več..Acai jagode kapsule

Zeleni čaj

Zeleni čaj si zasluži posebno mesto med čaji. V relativno kratkem času je osvojil ves svet in je obenem najpogostejša stvar, na katero pomislimo ob besedi antioksidant.Več..zeleni caj izdelek

Zelena kava

Zaradi mnogih pozitivnih učinkov na telo postaja zelena kava vse bolj priljubljeno sredstvo za HUJšANJE in oblikovanje telesa po vsem svetu. Najbolje pa je, da je popolnoma naravna in ne vsebuje škodljivih umetnih snovi. Več...zelena-kava-izdelek

 

 

Na spletni strani www.hujsanjedieta.com smo zbrali najboljše diete in recepte za prehranjevanje. HUJšANJE s našimi napotki je lahko enostavno, zabavno in uspešno!

Deli z ostalimi