Hujšanje z orehovim oljem

OREHOVO OLJE je naravni balzam in ga lahko uživamo 3x1 čajno žličko na dan. To je najboljši način za HUJšANJE. OREHOVO OLJE vsebuje zdrave maščobe, ki znižujejo HOLESTEROL, prav tako kontrolira sladkor v krvi. Omega3 zmanjša LDL HOLESTEROL (slabi HOLESTEROL) in poviša HDL (zdravi) HOLESTEROL.Kako ga uživamo?

  • Olje uživamo pred obrokom,
  • 1 čajno žličko 3x dnevno, ali pa ga
  • 1x dnevno grgramo v ustih po eno minuto.

Na kak način deluje?

 Daje nam občutek sitosti še dolgo po zaužitju. Uživanje orehovega olja je istočasno čiščenje krvi in preprečevanje kislosti v tankem črevesju....


Deluje na vse kisline tako, da jih najprej nevtralizira, nato se z njimi spoji in izloči se biorazgradljiv lug. Če blokira kisline, telo dobi iz hrane samo uporabne snovi; VITAMINE, minerale, esencialne aminokisline. Vse ostalo se neprebavljeno, razgrajeno z lugom, izloči. OREHOVO OLJE se razgradi in telo dobi dovolj moči, da opravi vse funkcije v telesu. Takšno DIETO lahko držimo dolgo časa, glede na rezervo.

hujsanje-z-orehovim-oljem

Poiskusi in razna testiranja
Raziskovalci so preučevali učinek dolgoročnega uživanja večkrat nenasičenih maščobnih kislin (VNMK) iz orehov na metabolične funkcije pri ljudeh z prekomerno težo. V raziskavi je sodelovalo petdeset odraslih oseb  (povprečna starost je bila 54 +/- 8,7 let), ki so jih raziskovalci naključno razdelili v dve skupini. Obe skupini sta eno leto uživali hrano z nizko vsebnostjo maščob; cilj je bil ohraniti isto telesno težo (na dan so zaužili p

ribližno 2000 kalorij, od tega 30 % maščobe), le da so osebe iz prve skupine zaužile še +/- 30 g orehov na dan, druga skupina pa je bila kontrolna. Razlike med skupinama so beležili s spremembami antropometričnih vrednosti (telesna teža, telesna maščoba, maščobno tkivo na predelu trebuha), ki so jih s pomočjo splošnega linearnega modela spremljali skozi ves potek raziskave.
Rezultati so pokazali, da so osebe iz prve skupine (ki so uživale orehe) zaužile bistveno več VNMK kot osebe iz kontrolne skupine (P = 0,035), kar so raziskovalci pripisali povečanemu uživanju orehov (ti so predstavljali vir 67 % VNMK v 12 mesecih). Učinki so bili najbolj izraziti v prvih treh mesecih. V povprečju so shujšali za 1-2 kg.  Rezultati torej kažejo, da je vnos živilske maščobe možno uravnavati z živili kot so orehi, ki prispevajo k znižanju stopnje inzulina na tešče. Opazni so tudi dolgoročni učinki, vendar so ti odvisni od sprememb v zaužiti hrani, pa tudi od poteka bolezni.

Drugo raziskavo so izvedli v Avstraliji. Ppokazala je, da dnevno uživanje orehovega olja, bogatega z omega-3 maščobnimi kislinami, v kombinaciji z vadbo pomaga pri hujšanju.

V raziskavi je tri mesece sodelovala skupina 68 ljudi s prekomerno telesno težo. Ti ljudje so bili razdeljeni v štiri skupine: prva je jemala OREHOVO OLJE, a ni telovadila, druga je vadila (3-krat tedensko odšla na 45-minutni sprehod), a ni jemala ribjega olja, tretja je jemala OREHOVO OLJE in vadila, četrta pa ni počela nič od omenjenega.

naroci-gumb

 

Rezultati so potrdili, da sta OREHOVO OLJE in vadba zmagoviti par, saj je tretja skupina v treh mesecih izgubila povprečno 2 kilograma, čeprav sicer njeni člani niso spreminjali svoje prehrane. V drugih skupinah sprememb v teži sploh ni bilo.

Znanstveniki obenem verjamejo, da bodo prihodnje raziskave, ki bodo vključevale intenzivnejšo vadbo, pokazale še boljše rezultate.

OREHOVO OLJE občutno pomaga pri Hujšanju

Deli z ostalimi