Paleo dieta - v osmih tednih do ekstra lepega teleščka!

Dieta za nesrečneDo poletja, plaže in bikink je komaj še dovolj časa, da stopiš kakšen 'šlaufek' okoli trebuščka, s pravo DIETO in HUJšANJEm na pravilen način pa bi mimogrede lahko naredila veliko še za svoje zdravje in psihično počutje.

 

Na tem mestu ti zato zares toplo priporočamo naslednji program:

    Paleo DIETA, intenzivna vadba in osem tednov pod budnim očesom vrhunske nutricionistke ter profesionalnega trenerja! Prijaviš se lahko do 25. aprila!

Kaj je Paleo DIETA?

Paleo oz. paleolitski način prehranjevanja zagovarja prehranjevanje, ki so ga poznali naši predniki daleč nazaj v dobi paleolitika.

Človekova prehrana se je namreč v zadnjih 200 letih drastično spremenila, delovanje organizma pa tovrstnim spremembam ni sledilo. Znanih je sicer več različic paleo prehrane, vsem pa je skupno to, da priporočajo uživanje čim bolj naravnih živil, torej takih, ki jih lahko v naravi naberemo, utrgamo ali ujamemo.

V okviru Lisine velike shujševalne akcije se boš prehranjevala po načelih prehrane Paleo, kar pomeni, da se boš izogibala industrijsko predelanim živilom, sladkorju, sladilom, umetnim dodatkom, žitaricam, glutenu, nezdravim maščobam, stročnicam in mlečnim izdelkom. Nobenih omejitev pa ne bo pri uživanju zelenjave, sadja, rib, jajc, mesa in zdravih maščob.
Več kot samo HUJšANJE!

Cilj izziva je, da s pravilno prehrano in načrtovano vadbo izboljšaš delovanje svojega organizma, dvigneš raven energije, izboljšaš počutje, pridobiš moč in mimogrede odpraviš še morebitne maščobne presežke.
Vir: http://www.cosmopolitan.si/samo-zate/paleo-dieta-v-osmih-tednih-do-ekstra-lepega-telescka/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+cosmopolitan-si+%28Cosmopolitan.si%29

Deli z ostalimi