Postopna izguba kilogramov v korakih

Dieta sarma

Prvi korak k hušanju, ki je najtežji ste že naredili! Najprej se je potrebno odločiti, da se želite znebiti odvečnih kilogramov.

Volja in kasneje tudi učinek je še veliko večji, če pridete do te odločitve sami, hkrati pa vas vaša okolica (družina, prijatelji, sodelavci...) pri tem podpirajo.

Najhuje je, ko vas k izgubi teze prisili zdravnik z grožnjami o vašem zdravju ampak temu se je potrebno prej izogniti.
Drugi korak je seveda izbrati primerno DIETO. Če še niste nikoli hujšali oziroma, če pri hujšanju niste bili uspešni vam priporočam obisk strokovanjaka, nutricionista. Osebo, ki vam bo sestavila prilagojeno DIETO na podlagi vaše teže, starosti in želenega učinka. Lahko sicer pogledata razlčne zadeve na internetu vendar bi lahko kaj hitro prišlo do kakšnih nepreskušenih diet.
Tretji korak je začetek DIETE in postopno HUJšANJE. Izguba kilogramov ni nenadna in traja kar nekaj časa. Ne pričakujte takojšno izboljšanje in pričakujte slabše razpoloženje. Ker bo vaše telo v določenih dietah podhranjeno bo to vplivalo tudi na vaše razpoloženje in boste tako bolj razdražlivi in nestrpni.
Četrti korak je merjenje in čestitanje, da ste dosegljiv rezultat. Pa če naj bo to še tako mali rezultat, bo pa spodbuda za prihodne napore. Vsak uspeh je treba praznovati 

Deli z ostalimi