Kako v 7 dneh izgubite 7 kg

V 7 dneh shujšate za 7 kgZ razstrupljevalnim jedilnikom lahko shujšamo do sedem kilogramov v sedmih dneh. Kako?

 

 

Telesu dajte dovolj encimov iz svežega sadja in zelenjave.
Ker so prebavni encimi, ki jih izločajo jetra in trebušna slinavka, odgovorni tudi za absorpcijo hranilnih snovi iz hrane, smo po njihovi zaslugi lahko nabiti z energijo ali pa nam vitalnosti kronično primanjkuje. Primanjkovanje encimov povzroča tudi slabo prebavo: napihnjenost in zaprtje.
Encimi iz svežega sadja in zelenjave so tako učinkoviti, da se vsrkajo, še preden sploh vstopijo v spodnji prebavni trakt. To pomeni, da se jetrom in trebušni slinavki - organoma, ki sta po pojedinah še posebej utrujena, sploh ni treba posebej naprezati, da bi telo iz hrane dobilo vse potrebne hranilne snovi. Jetra počivajo, mi pa pospešeno shujšamo! Res preprosta dieta

hujsanje-acai-berry
Kako encimi pripomorejo k hujšanju? Zasluge gredo predvsem polifenolom, katerih količina v telesu občutno naraste, kadar uživamo s sadjem in zelenjavo bogato hrano, ta pa na drugi strani ustvarja tudi koristne črevesne bakterije. Sklene se zdrav shujševalni krog; zdrave bakterije odlično presnavljajo polifenole, ki so odličen naraven probiotik, in ti pospešeno topijo maščobne celice.
Najbogatejši vir encimov so naravni sokovi, pri čemer ima svežina soka odločilno vlogo (zato si omislite kakovosten sokovnik s polžem, nikakor običajnega, pri katerem zaradi visokih temperatur sok oksidira). Po 20 pretečenih minutah od naravnega stiskanja sadja in zelenjave namreč večina koristih lastnosti encimov zbledi, zato se konzerviranih sokov ne priporoča. Sveže stisnjeni sokovi  najbolj spočijejo od preobilne jedače in pijače utrujena jetra in trebušno slinavko, to pa je zelo pomembno, da se ta dva organa lahko osredotočita na druge shujševalne funkcije, kakršna je hitro izgorevanje maščobe. hujsanje-antioksidanti-acai-sok
Ženske, ki preidejo s kuhane hrane, v kateri zaradi obdelave hranilnih snovi pri visoki temperaturi skorajda ni encimov, na presno hrano s svežimi sokovi, shujšajo do sedem kilogramov v tednu dni. Kar 90 odstotkov žensk, ki so dieto preskusile, se je ob njej in po njej počutilo odlično, bile so bolj optimistično naravnane, poleg tega so imele boljši spomin, bile so bolj zbrane in ustvarjalne.
Pa se po takšnem režimu prehranjevanja človek res lahko hitro zredi? Strokovnjaki pravijo,  da se kilogrami zanesljivo ne povrnejo, če po sedmih dneh na svoj jedilnik le počasi vključujemo tršo hrano, tako da krvni sladkor ne zaniha preveč.
Vir:http://lifestyle.enaa.com/Zdravje/Diete-in-hujsanje/Kako-v-7-dneh-izgubite-7-kg.html

Deli z ostalimi